Четвер, 19 березня 2020 17:46

Українські спеціалісти побудували спецавтомобілі з комфортабельними салонами на базі IVECO

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові автомобілі використовуватимуться для перевезення робочих бригад.

Компанія Polycar, спеціально для великого металургійного холдингу, виготовила партію вахтових автомобілів. Базується цей транспортний засіб на шасі автомобіля IVECO, моделі EuroCargo ML110E25WS, оснащеного 6-циліндровим дизельним двигуном, потужністю 251 к.с. з механічною шести ступінчастою коробкою передач, колісна формула 4х4 з односкатною ошиновкою передньої і задньої осей. Кабіна водія укороченого типу з місцем водія і двома пасажирськими сидіннями. Поставка шасі була організована компанією АМАКО.

На шасі цього авто встановлено пасажирський фургон з такими техніко-виробничими характеристиками:

Кількість місць для сидіння - 22. Сидіння напівм'які, що не відкидні, травмо безпечні, з антивандальним виконанням. Розташовуються парами, на спинці сидіння, ближнього до проходу між рядами, передбачений індивідуальний поручень, який полегшує вставання, посадку, рух по проходу. По всій довжині бічної стінки розташовані вікна загальною чисельністю 9 штук. Частина з яких глухі, інші оснащені кватирками висувного типу.

Передбачено дизельний обігрівач автономного типу і незалежна від нього система обігріву від пристрою охолодження двигуна. Монітор в передній частині фургона з підтримкою SD-card, і USB. Є система зв'язку з кабіною водія.

Загальна кількість перевезеного персоналу (враховуючи два сидіння в кабіні) становить 24 людини. Таким чином, даний транспортний засіб здатний перевозити одночасно кілька бригад.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: