Понеділок, 03 лютого 2020 14:52

Український виробник представив автомобілі для допомоги дітям з обмеженими можливостями

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові мобільні інклюзивно-ресурсні центри побудовані на базі Peugeot Boxer та Citroen Jumper.

Завод спецтехніки Техкомплект за сприяння компанії «Пежо Сітроен Україна» виготовив мобільні інклюзивно-ресурсні центри. Нові спецмашини побудовані на базі французьких автомобілів Peugeot Boxer та Citroen Jumper. Вони використовуватимуться для надання дітям з обмеженими можливостями додаткових психолого-педагогічних, корекційно-розвиваючих послуг працівниками інклюзивного ресурсного центру.

Зокрема автомобіль на базі Peugeot Boxer має обладнання для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки дітей, які не відвідують навчальні заклади, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвивальних послуг і забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

В салоні є можливість, серед іншого, розмістити два крісла-коляски, які, завдяки спеціальним кріпленням, можна надійно зафіксувати під час руху автомобіля. Ще два пасажирських крісла обладнані триточковими пасками безпеки. Також в салоні є стелаж для дидактичних матеріалів. Автмобіль обладнаний системою кондиціонування та опалення салону.

Автомобіль має двоє дверей: задні – двостулкові, бічні – одностулкові. Задні двері оснащені електрогідропідйомником з дистанційним пультом керування DHOLLANDIA DHPH2.05 500 1350. Внутрішнє оздоблення салону виконане з нетоксичних матеріалів, які відповідають вимогам нормативно-правової документації України по допуску транспортних засобів до експлуатації.

В кабіні, крім водія, можуть розміститись два пасажири. Робоче місце водія обладнане тахографом, звуковою та світловою сигналізацією про перевищення швидкості 70 км/год.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: