П'ятниця, 31 січня 2020 10:29

В Україні виготовлятимуть спецтехніку на базі автомобілів FAW

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виготовленням нової продукції займатиметься завод «Авто-Холдинг».

Група компаній АІС - ексклюзивний дистриб'ютор в Україні легкових і вантажних автомобілів FAW уклала угоду про стратегічну співпрацю з автомобільним заводом «Авто-Холдинг» (м. Кременчук), що спеціалізуються на виробництві спеціальної та переобладнаної техніки, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі АІС.

На замовлення АІС, на потужностях заводу «Авто-Холдинг» вироблятиметься широка лінійка техніки на шасі вантажних автомобілів FAW. Асортимент виробленої продукції включатиме:

  • Бортові платформи (c тентом або без)
  • Фургони різного призначення: промтоварні, ізотермічні, термічні з холодильним обладнанням, хлібні
  • Самоскиди
  • Цистерни для перевезення харчових рідин
  • Цистерни для перевезення нафтопродуктів
  • Автомайстерні для аварійних бригад
  • Комунальна техніка та сміттєвози
  • Автоевакуатори.

Потенційні покупці даної продукції - компанії агробізнесу, переробна промисловість, комунальні господарства, логістичні та дистриб'юторські компанії, дорожньо-будівельні, гірничодобувні та ін.

Автомобільні шасі FAW в середньому в 1,5-2,0 рази дешевше європейських, корейських або японських аналогів, при цьому мають аналогічні показники надійності та економічності. Так, при виробництві вантажівок FAW використовуються агрегати і комплектуючі таких компаній, як Cummins, Bosch, Wabco, Sachs, ZF, Fast, Eisenmann, TRW, Tenneco та ін. Але найголовніше, багаторічний досвід співпраці з такими автогігантами як Volkswagen Group, Mazda Motor Corporation, Toyota Motor Corporation та рядом інших дозволили компанії накопичити унікальний досвід в розробці та виробництві автомобілів.

Нова виробнича програма дозволить в 2020 році, як мінімум подвоїти обсяг виробленої продукції, істотно збільшити число зайнятих та наростити платежі в загальнодержавний і місцевий бюджети. Запуск і розширення виробничої програми буде проходити протягом усього 2020 року.

Продажем та сервісним обслуговуванням спеціальних і переобладнаних автомобілів FAW буде займатися торгово-сервісна мережа Групи компаній АІС.

Продукція заводу «Авто-Холдинг» сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009. Виробнича потужність заводу - до 4000 автомобілів на рік.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: