Середа, 15 січня 2020 15:03

Claas розширив лінійку телескопічних навантажувачів Scorpion

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Claas розширює лінійку телескопічних навантажувачів Scorpion новою моделлю з висотою підйому 9 метрів і вантажопідйомністю 6,5 тонн.

Новий телескопічний навантажувач Scorpion 960 доповнює лінійку машин Scorpion моделей 756 і 746 – передає SpecMachinery.com.ua.

Як і модель Scorpion 756, новий Scorpion 960 оснащується 4,1-літровим двигуном Deutz потужністю 156 к.с. У парі з двигуном - триступенева гідростатична трансмісія.

Максимальна швидкість навантажувача досягає 40 км/г. При цьому автоматичні системи регулюють частоту обертання двигуна в міру прискорення і досягнення максимальної швидкості на дорозі.

В наявності - чотири різних режими рульового управління, амортизація стріли і скидання тиску за допомогою кнопки. Повний привід - відключається заради зниження зносу шин і економії палива.

Навантажувач оснащений гідравлічною системою з потоком 200 літрів на хвилину з захистом від перевантаження і функцією повернення ковша на задану висоту.

Scorpion 960 також використовує систему, що автоматично контролює швидкість обертання вентилятора для оптимального охолодження двигуна. Система дозволяє також включати вентилятор «на реверс».

Все телескопічні навантажувачі Scorpion тепер оснащені бічними габаритними ліхтарями. Крім того, всі машини тепер поставляються з пластиковими паливними баками.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: