Понеділок, 13 січня 2020 16:46

В Україні представили новинку Hyundai

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на українському ринку з’явилась нова версія вантажівки EX-8 (Mighty).

Компанія Hyundai Motor Ukraine представила на українському ринку нову модифікацію середньотонажної вантажівки Hyundai EX-8 (Mighty) з турбо-дизельним двигуном D4CC об’ємом 2900 см3 стандарту Євро-5, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі офіційного дистриб’ютора корейської марки в Україні.

Вперше модель Hyundai EX-8 (Mighty) з робочим об’ємом двигуна 3,9 л з’явилася в Україні у 2017 році на заміну добре відомої моделі Hyundai HD-78, яка зарекомендувала себе як надійний і невимогливий автомобіль.

Наразі Hyundai EX-8 (Mighty) на українському ринку доступний в двох модифікаціях:

  • З двигуном D4GA17 (обертовий момент 608 Нм, потужність 170 к.с., робочий об'єм двигуна 3,9 л), з механічною 5-ступінчастою коробкою передач (Т060S5).
  • Нова модифікація Mighty EX-8 з двигуном D4CC (обертовий момент 392 Нм, потужність 160 к.с. робочий об'єм двигуна 2,9 л), з механічною 5-ступінчастою коробкою передач (M035S5).

Машини оснащені системами активної безпеки, такими як системи допомоги при рушанні на підйомі і екстреному гальмуванні, система протидії перекиданню, електронний розподіл гальмівних зусиль, система регулювання тягового зусилля, електронний контроль стійкості, антиблокувальна система, включення аварійного сигналу у разі екстреної зупинки.

У максимальній комплектації доступні інформативна приладова панель з бортовим комп'ютером, бічні дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом, круїз-контроль, аудіосистема, кондиціонер, імобілайзер, цифровий тахограф, мультируль, коробка відбору потужності, а також водійське сидіння з підігрівом.

Модель EX-8 (Mighty) з двигуном D4CC в Україні представлені з довжиною колісної бази 4200 мм вантажопідйомністю 4,5-4,7 т.

Хоча технічні характеристики двох двигунів різняться, проте споживання пального при цьому і тягово-швидкісні параметри автомобілів суттєво не відрізняються. Витрати пального на 100 км. пробігу складають 13-17 л в залежності від умов експлуатування автомобіля (траса або місто). Менший крутний момент у двигуна D4CC компенсується більшим передавальним числом головної передачі та обертами двигуна (3500 об./хв. у двигуна D4CC проти 3100 об./хв. у двигуна D4GA17).

Додатковою опцією у нової моделі є збільшений об’єм паливного баку 150 літрів (у попередніх версіях – 100 літрів). Такий бак дозволяє мати запас ходу на одній заправці до 1000 км.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: