Четвер, 02 січня 2020 10:40

Український виробник створив спецавтомобіль для силовиків на базі МАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка використовуватиметься для перевезення представників силових відомств до місць проведення спеціальних операцій.

Компанія Polycar для потреб різних силових відомств розробила новий спецавтомобіль. Новинка являє собою вахтовий автобус, встановлений на вантажне шасі, місткістю 26 пасажирських місць і обладнаний низкою спеціалізованих видів оснастки, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі підприємства.

Виробництво вахтовок даного типу здійснюється на базі вантажного автомобіля МАЗ, обладнаного дизельним двигуном потужністю 130 к.с., вантажопідйомністю не менше 5,45 т. З колісною базою 4,1 м та колісною формулою 4х2.

На шасі даного автомобіля встановлюється кузов-фургон, призначений для розміщення в ньому підрозділів, що перевозяться. Пасажирські сидіння попарно встановлені уздовж стін фургона з центральним проходом. Також транспортний засіб оснащується кліматичним устаткуванням; робочим місцем з відкидним столом в передній частині фургона перед першими сидіннями; монітором, закріпленим в передній частині фургона, з функцією демонстрації аудіовізуальної інформації для перевезеного екіпажу.

Вахтовка МАЗ має троє дверей. При цьому в передній частині фургона встановлюються одиночні двері, необхідні для організованого завантаження вантажу підрозділу. А в задній частині кузова-фургона є великі подвійні двері для доступу до вантажного відсіку. Даний відсік включає ніші для додаткового обладнання з кріпленнями, які дозволяють жорстко зафіксувати обладнання при транспортуванні.

У вікна даного транспортного засобу встановлюються тоновані стекла з показниками прозорості на рівні 50% і передбачена решітчасте оздоблення з металевої дротяної сітки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: