П'ятниця, 17 січня 2020 19:28

Розроблена перша в світі електрична пожежна машина

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, керувати машиною можна буде за межами кабіни.

Австрійська компанія Rosenbauer представила електричну версію пожежної машини. Це буде перша в світовій історії пожежна машина, оснащена електричною силовою установкою. На думку самих виробників, автомобіль не тільки відповідатиме всім екологічним стандартам, а й стане зручнішим в управлінні у порівнянні з транспортом на традиційному паливі.

Пожежники зможуть управляти таким транспортним засобом, не перебуваючи в кабіні, оскільки вся система управління винесена за межі кабіни. За оцінками авторів електричної пожежної машини, вартість такого апарату становитиме приблизно 1,2 мільйона доларів. Це трохи дорожче звичайної пожежної машини. Проте, плюсом такого автомобіля стане те, що машина набагато дешевше в експлуатації.

Ще однією перевагою електромобіля буде його конструкційна особливість, оскільки він складається з окремих модулів. Задня частина транспортного засобу може швидко стати медичним кабінетом і автомобілем швидкої допомоги. Ідея створення такого автомобіля з’явилася ще три роки тому. Тоді електромобілі-пожежники проходили тестування в Австрії та Німеччині.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: