П'ятниця, 22 листопада 2019 12:37

В Україні з’явилась перша машина швидкої допомоги на базі MAN TGE

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, максимальну увагу під час створення спецавтомобіля приділили відсіку для транспортування пацієнта.

Компанія Polycar підготовила автомобіль швидкої допомоги на базі моделі MAN TGE. Як повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника, при проектуванні машини звертали найбільшу увагу на облаштування відсіку для транспортування пацієнта, яке одночасно є місцем роботи медичної бригади. Устаткування, що є в арсеналі у медиків, включає в себе:

  • міцні, функціональні і легкі носилки, розраховані на транспортування пацієнта вагою не більше 180 кг;
  • носилки для транспортування пацієнта в сидячому положенні (максимальна вага пацієнта не більше 150 кг);
  • спінальна дошка з пристроєм для іммобілізації голови пацієнта при травмах хребта і шийних ділянок;
  • дефібрилятор-монітор з набором пристроїв, що стежать за процесами життєдіяльності організму пацієнта, з автономним джерелом електричного живлення та кардіостимулятором;
  • електрокардіограф з широким спектром функціональності.

Даний санітарний автомобіль розроблений на базі авто моделі MAN TGE, оснащений дизельним силовим агрегатом потужністю 140 к.с. Повна маса машини – 3,5 т. Передній привід, колісна формула 4х2, механічна коробка передач. Даний автомобіль вперше в Україні переобладнали в машину швидкої медичної допомоги. Крім того, автомобіль обладнаний повним набором світлового і звукового сигнального оповіщення. Кабіна водія повністю ізольована від медичного відділення. Є система внутрішньої комунікації між водійських кабіною і медичним відсіком.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: