П'ятниця, 25 жовтня 2019 19:56

Nissan представив оновлену XXL-версію популярного пікапа

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, японський автоконцерн представив нову, особливо важку модифікацію пікапа Titan.

Важка модифікація пікапа Titan отримала нову радіаторну решітку, яка матиме різне оформлення залежно від комплектації, передній бампер і оптику з бумерангоподібними ходовими вогнями.

Анонсовані чотири додаткових кольори кузова і колісні диски до 20 дюймів з допрацьованим дизайном. В інтер’єрі з’явилися нова приладова панель і більш комфортні сидіння з оптимізованим розподілом маси тіла, а набір мультимедійних систем розширено: очолює його тепер просунутий комплекс з 9-дюймовим монітором і можливістю роздачі інтернету відразу на 7 пристроїв.

Не обійшлося і без втрат: разом з рестайлінгом сімейство Titan XD злегка скоротити. Пікап більше не пропонується з одинарною і полуторною кабіною. У Nissan вирішили залишити важковаговику тільки версію Crew Cab з чотирма дверима і вантажною платформою довжиною майже два метри. Крім того, пікапу тепер відмовлено в задньому приводі і дизельному п’ятилітрову V8.

Nissan Titan XD пропонуватиметься лише з модифікованим бензиновим V8 від позашляховика Patrol об’ємом 5,6 л (406 к.с., 560 Нм), дев’ятиступеневим автоматом замість семидіапазонного і системою повного приводу. За деякими даними, пов’язані такі реформи з не надто успішними продажами Titan XD на ринку США. У північноамериканських дилерів новинка з’явиться на початку наступного року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: