Середа, 02 жовтня 2019 10:07

Українські енергетики отримали оригінальний автопідйомник

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина має невеликий додатковий пасажирський відсік.

18-метрові автогідропідйомники СOMET з Італії, продаж і установку яких на вантажні шасі виконує Завод спецтехніки Техкомплект, користуються незмінним успіхом на українських державних підприємствах в енергетичній галузі. Саме така робоча висота – оптимальний варіант для обслуговування таких комунікацій, як ЛЕП.

Але в цей раз автогідропідіймач COMET 19 | 2 | 9 (11) HQ на базі МАЗ-4371, переданий «Львівобленерго», доповнений невеликим пасажирським відсіком. Це оригінальне доповнення робочої машини дозволить перевезти бригаду складом більш ніж три людини. Крім того, в критому герметичному фургончику можна перевезти необхідні для виконання робіт інструменти – для цього під сидінням диванчика передбачений спеціальний ящик.

Обшивка пасажирського відсіку зроблена з 3-міліметрового алюмокомпозиту. Для створення більшого затишку у оздобленні застосована обшивка з малюнком «під дерево». Пасажирське місце в денний час має природне освітлення, завдяки наявності вікон. Також зроблено переговорний пристрій з кабіною водія.

Для всесезонних робіт в додатковому пасажирському відсіку цієї спецмашини передбачені:

  • автономний обігрівач Webasto.
  • вбудована система вентиляції.



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: