Четвер, 26 вересня 2019 17:11

Peugeot представить концептуальний «позашляховий» мікроавтобус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка матиме, зокрема, повний привід та збільшений кліренс.

Компанія Peugeot представить на виставці Recreational Vehicle Show 2019 концептуальний вен Boxer 4x4. Новинка, як повідомляє прес-служба PSA Group, створювалася на основі стандартного Boxer і адресована любителям активного відпочинку та автомандрівок за межами асфальтових доріг.

Від звичайного мікроавтобуса (випущеного, до слова, сумарним накладом близько 720 000 примірників) концептуальний «експедиційник» відрізняється збільшеним кліренсом, «позашляховими» шинами, що входять в стандартну комплектацію, а також системою повного приводу Dangel.

Салон Boxer 4x4 Concept оброблений особливими матеріалами, що легко миються. Простір за передніми сидіннями можна перетворити на міні-їдальню для «пікніка на узбіччі».

Крім того, на задньому бампері автомобіля розміщені спеціальні кронштейни для кріплення велосипедів, адаптовані, зокрема, під електробайк Peugeot eM02 FS Powertube. На даху вена можна буде закріпити каное.

Міжнародна виставка Recreational Vehicle Show 2019, в рамках якої відбудеться світова прем’єра нового Peugeot Boxer 4x4 Concept, проходитиме в Ле-Бурже з 28 вересня по 6 жовтня.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: