Середа, 25 вересня 2019 14:22

В Україні буде представлений широкий асортимент італійських автоевакуаторів BOTTI

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, монтаж надбудов на вантажні шасі в Україні здійснюватиме Завод спецтехніки Техкомплект.

В Україні з’явились італійські евакуатори-навантажувачі BOTTI з гідравлічним керуванням. Дані підйомні механізми, які ще називають «дорожні рятувальники», використовуються для примусової евакуації автомобілів з проїжджої частини навіть у найскладніших умовах. Евакуатори-навантажувачі BOTTI здатні прибрати з дороги та відбуксирувати авто та спецтехніку вагою до 15 т.

В Україні здійснювати монтаж надбудови на шасі буде на власних виробничих потужностях Завод спецтехніки Техкомплект. У якості базового шасі пропонуватиметься вантажна автотехніка світових автомобільних брендів з GVW від 3 до 42 т.

Асортимент евакуаторів BOTTI

В залежності від моделі евакуатора, платформа може транспортувати легкові і вантажні автомобілі і спецтехніку з повною масою від 1,5 до 15 т.

Дві молодші моделі евакуаторів серії FB, що використовуються для транспортування легкових автомобілів вагою до 1,5 т і від 1,5 до 2,5 т, оснащені фіксованою лебідкою. У якості опції можна встановити вилочний гідропідйомник для транспортування автомобіля на одній осі вантажопідйомністю до 1,5 або до 2 т. В якості базових шасі використовуються автомобілі з GWV 3-3,5 та 3,5-12 т.

Серія RE представлена 7 модифікаціями евакуаторів зі сталевими або алюмінієвими зсувними платформами, на які встановлюється для буксирування авто- та спецтехніка вагою до 2/3/3-5/4-6/10/10-14/15 т. Модифікації 210 і 310 в базовій комплектації оснащені крано-маніпуляторними установками, а на всі інші моделі можна опціонально встановити вантажний кран для підняття автомобілів. У цій серії передбачена пересувна лебідка і також як опцію можна встановити вилочний гідропідйомник для транспортування автомобіля на одній осі вантажопідйомністю до 1,5/2-3/3-4/10/15 т. Базові вантажні шасі, використовувані для монтажу цієї серії, повинні мати, в залежності від вантажопідйомності модифікації евакуатора, повну масу в діапазоні 3,5-42 т.

Окремо виділена модель евакуатора REF300, що має фіксовану сталеву вантажну платформу вантажопідйомністю 3-6 т. В базовій комплектації є вантажний кран для автомобілів. Опціонально встановлюється вилочний гідропідйомник для транспортування автомобіля на одній осі вантажопідйомністю до 3 т. Модель монтується на шасі з повною масою від 3,5 до 18 т.

Найбільший інтерес представляє модель евакуатора DP500, оснащена пересувною лебідкою і двома сталевими вантажними платформами. Вантажопідйомність першої зсувної платформи 2-4 т, другої фіксованою платформи – 2-3 т. У цій моделі можна опціонально встановити вантажний кран для підняття автомобілів. Евакуатор BOTTI DP500 монтується на вантажні шасі з повною масою 12-15 т.

Варто зазначити, що торгова марка BOTTI наразі включена в портфель брендів італійської корпорації CO.ME.T. Officine (СOMET), добре відомої в Україні за автогідропідйомниками та крано-маніпуляторною спецтехнікою, що пропонується Заводом спецтехніки Техкомплект.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: