Вівторок, 30 липня 2019 10:18

Зійшов з конвеєра перший у світі електричний однотонний міні-екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку запустила у виробництво компанія Bobcat.

Новий, однотонний міні-екскаватор Bobcat E10e з нульовим викидом і нульовим поворотом хвоста (ZTS) побачив світ. Екземпляр із серійним номером B4KL1100, випущений на чеському виробничому майданчику в місті Добржиш, відправився до шоу-руму нідерландського дилера Inter-Techno.

За словами виробника, перша партія нових екскаваторів E10e 2019 року повністю розкуплена європейськими клієнтами з Нідерландів, Швеції, Німеччини, Австрії та Норвегії. Наступні партії юнітів будуть доступні на Північноамериканському та Азійському ринках.

За основу першого в світі повністю електричного однотонного міні-екскаватора моделі E10e з нульовими викидами шкідливих речовин та низьким рівнем шуму були взяті популярні дизельні міні-екскаватори Bobcat E08 і E10z.

Ширина нового однотонника E10e становить всього 71 см, що дає можливість переміщатися крізь дверні отвори та в ліфтах, а також експлуатуватися в районах зі щільною забудовою з дотриманням екологічних норм і тиші.

Двигун і робочі системи нового електричного екскаватора Bobcat живляться від літій-іонного акумулятора з новаторською системою управління. Акумуляторна батарея інтегрована в корпус, тому новинка не збільшила свої зовнішні габарити у порівнянні зі стандартним дизельним E10z.

Однієї зарядки батареї вистачає на чотири години роботи, а за допомогою 400-кілловатного зовнішнього пристрою швидкої зарядки ємність можна поповнити на 80% за дві години, що дозволяє використовувати новий міні-екскаватор E10e повну зміну з урахуванням стандартних перерв. Повна підзарядка від побутової електромережі 230 В відбувається в період нічної стоянки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: