Субота, 20 липня 2019 17:15

На базі Scania зробили надкороткий сміттєвоз

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка за рахунок ультракороткої бази має надмалий радіус повороту.

Голландський автоперевізник Venus Containers недавно отримав і ввів в експлуатацію свою нову вантажівку Scania G 370 з надмалим радіусом повороту.

Передумовою до покупки нової машини, стали зміни екологічних норм в європейських містах, а також оптимізація перевезень та витрат на експлуатацію техніки. У зв’язку з цим, оператору перевезень Venus Containers треба був новий тривісний маневрений транспортний засіб для більш важких контейнерних робіт в місті Утрехт.

Нова тривісна вантажівка Scania G 370 (6 × 2) з керованим мостом, оснащена портальним підйомно-розвантажувальним контейнерним механізмом, має надмалих радіус повороту, за рахунок своєї ультракороткої 3,15-метрової колісної бази шасі.

В результаті всіх необхідних доробок вийшов портальний контейнерний сміттєвоз Scania, який здатний здійснювати збір і доставку 10-кубових контейнерів. В складі з причепом його вантажна здатність становить 4 контейнери загальною масою 50 т.

Крім шасі, доробка торкнулася кабіни G-cab, яка була виконана з плоским дахом, щовстановити світлову планку і не чіпляти гілки дерев, що низько висять. Бампер отримав 4-сантиметровий відступ вперед, що додало захисту решітці радіатора і фарам.

Також портальний бункеровоз Scania G 370 оснащений системою Scania Opticruis, захистом від сліпих зон, фронтальною камерою для додаткової безпеки при русі по містах і камерою прямо над кронштейном дишла.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: