Середа, 17 липня 2019 11:23

«АвтоКрАЗ» передав дорожникам нову партію комбінованих дорожніх машин

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спеціальна техніка побудована на базі самоскида КрАЗ-65055-05.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» передав ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України» чергову партію комбінованих дорожніх машин (КДМ) із солерозкидальним обладнанням точного дозування та поворотним відвалом на базі самоскида КрАЗ-65055-05, призначених для цілорічного утримання магістральних та міських автодоріг із асфальто- та цементобетонним покриттям, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «АвтоКрАЗу».

Приймати автотехніку на ПрАТ «АвтоКрАЗ» прибула робоча делегація на чолі з керівником ДП «Київський облавтодор» Ігорем Грещуком. Під час зустрічі він наголосив на важливості в умовах сьогодення надавати перевагу саме національному виробнику дорожньої техніки.

«Надзвичайно приємно та доречно, що саме вітчизняний виробник «КрАЗ» із обладнанням SHMIDT визначено переможцем тендеру. Цього року ми замовили велику партію із 67 одиниць техніки – КДМ із відвалом та солерозкидальним обладнанням на шасі КрАЗ-65055, адже в таких машинах для утримання доріг є дуже велика потреба, що вимірюється не десятками, а сотнями і навіть тисячами машин по всій Україні.

Попередні партії КрАЗів, котрі «Укравтодор» замовляв роками раніше, із обладнанням фірми SHMIDT, добре себе зарекомендували і справно працюють. Нові машини будуть використовуватися взимку для посипки фрикційними матеріалами (солерозкидальне обладнання працює на трьох компонентах і, до того ж, можливе застосування і соляної ропи, що економічно вигідно), а в теплий період — як самоскиди для перевезення сипучих вантажів різних видів. Тобто, автотехніка буде працювати цілорічно.

Під час проведення тендеру одним із головних конкурентів КрАЗу був МАЗ, хоча за показниками для роботи очевидно, що КрАЗ до цього більше пристосований. «Українцям – українське», – цей принцип має стати визначальним», – зазначив керівник «Київоблавтодору».

Представникам замовника продемонстрували можливості КДМ на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Подальше виконання контракту з ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України» триває.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: