П'ятниця, 12 липня 2019 15:33

Компанія BMW перетворила кросовер X7 на унікальний пікап

Як стало відомо Specmachinery.com.ua, унікальну машину для перевезення мотоциклів показали на фірмовому фестивалі BMW Motorrad Days.

BMW активно відхрещувалась від можливості створення пікапа, втім подібна машина все ж з’явилася. В її основу ліг 7-місний кросовер X7, що одночасно втілило в реальність фантазійний дизайнерський проект 2018 року.

Автомобіль побудований в єдиному екземплярі стажерами BMW у співпраці з підрозділами Concept Vehicle Construction та Model Technology заводу в Мюнхені. Унікальний 5-місний пікап дебютував на фірмовому мотоциклетному фестивалі BMW Motorrad Days.

Автомобіль отримав новий кузов, в якому третій ряд сидінь поступився місцем вантажній платформі. Частина елементів виконана з вуглепластика, що дозволило зробити пікап на 200 кілограмів легше базової моделі. Відсік оздоблений полірованою деревиною і з закритим бортом має довжину 1,4 метра, а з відкинутою кришкою – усі 2 метри.

Для демонстрації можливостей пікапа BMW X7 в кузові розташований мотоцикл-ендуро BMW F 850 GS, який поміщається тільки з відкритим бортом і кріпиться за допомогою штатних елементів, передбачених конструкцією машини.

Перетворення кросовера на пікап зайняло 10 місяців. Унікальна модель створена на базі тестового прототипу BMW X7, який після випробувань повинен був бути утилізований, але замість цього його віддали стажерам для незвичайного проекту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: