Четвер, 04 липня 2019 17:11

Перший електричний екскаватор Volvo вже відзначився у роботі

Ще не так давно SpecMachinery.com.ua писав про новітню розробку (та навіть цілу лінійку) електричних екскаваторів Volvo CЕ. А вони вже відзначились у роботі.

Нагадаємо, як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, перша презентація електричного екскаватора Volvo ECR25 Electric відбулася на виставці Вauma, в Мюнхені. До того – цю розробку тримали в суворій таємниці.

Не пройшло і кількох місяців, а Volvo ECR25 Electric вже відзначився в створенні найгарнішого парку Morgan Stanley Garden, за яку проектувальники та дизайнери отримали золоту нагороду.

Проект Morgan Stanley Garden в Лондоні відзначено за досягнення своєї амбітної мети: проектувальники створили «найгарнішиий сад з максимально легкою екологічною атмосферою». Проект був виконаний завдяки напруженій праці всієї команди та неймовірній роботі електричного екскаватора Volvo ECR25 Electric.

Ачене Неджімі, фахівець з електромобільності у Volvo Construction Equipment (Volvo CE), каже: «Я давно працюю на машинах-концептах, але з цим проектом ви дійсно отримуєте відчуття, що робите щось унікальне, що електромобільність стає реальністю. Цим проектом ми посилаємо найяскравіше повідомлення про те, що навколишнє середовище має значення. Це важливий момент на шляху Volvo CE до створення більш стабільного та природнього майбутнього».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: