П'ятниця, 06 вересня 2019 19:39

Fiat назвав дату виходу електричного Ducato

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка буде доступна з акумуляторами різної ємності.

Компанія Fiat Professional офіційно представила повністю електричну версію вена Ducato – Ducato Electric, яка надійде в продаж в 2020 році.

Для автомобіля будуть доступні акумулятори різної ємності. Заявлений запас ходу по циклу NEDC складе від 220 до 360 км. Передбачені також різні конфігурації зарядки. Для оптимізації енергоспоживання максимальна швидкість Ducato Electric обмежена 100 км/год. Потужність машини становить 90 кВт, а максимальний обертовий момент – 280 Нм.

Як уточнюють в компанії, незважаючи на установку електромотора і введення обмежень по швидкості, Ducato здатний перевозити вантаж вагою до 1950 кг.

Ducato Electric, як заявляє виробник, створювався і розроблявся на основі вивчення реального використання транспортних засобів Fiat споживачами. Компанія проводила збір даних протягом року і дійшла висновків, що ринок і, зокрема, сфера бізнесу готова до освоєння нових технологій і використання електричних транспортних засобів в своїй роботі.

Передбачається, що електричний Ducato Electric стане ключовим продуктом Fiat Professional в сфері електричної мобільності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: