Середа, 26 червня 2019 13:23

Nissan створив екологічно чистий фургон для морозива

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку створили спільно із шотландською компанією Mackie's of Scotland.

Спеціально до Дня чистого повітря, який відзначали в Великобританії 20 червня, автовиробник Nissan і фірма Mackie’s of Scotland, що випускає морозиво, зробили унікальний електромобіль в рамках проекту Sky to Scoop по боротьбі з шкідливими викидами.

У новому проекті об’єдналися творець наймасовіших електромобілів Nissan і компанія Mackie’s of Scotland, що використовує на своїх фермах поновлювану вітрову і сонячну енергію, щоб зробити екологічно чистий фургон для морозива.

Крім електричної силової установки фургона e-NV200, для живлення якої використаний акумулятор на 40 кВт/год, два блоки ROAM на 1,4 кВт/год задіяні для енергопостачання холодильної установки та іншого бортового обладнання машини.

Для зарядки системи ROAM, зробленої з відпрацьованих акумуляторів електромобілів Nissan, передбачено підключення до побутової електромережі, а також використання вбудованих в фургон сонячних батарей.

Серійних перспектив концепт-кар e-NV200 Ice Cream Van не має. Машина зроблена для демонстрації сучасних технологій Nissan і розвитку електромобілів японської марки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: