Четвер, 13 червня 2019 17:56

МАЗ розробив унікальний автогідропідіймач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Мінський автомобільний завод випустив унікальний автогідропідіймач АГП-32-В, здатний піднімати на висоту 12-поверхового будинку.

Підйомник АГП-32-В піднімає 350 кг на висоту 32 метрів – передає SpecMachinery.com.ua. Спецмашина класу Євро-5 «стоїть» на шасі МАЗ-5316F5 з колісною формулою 4х4. Підйомник призначений для проведення будівельно-монтажних і ремонтно-декоративних робіт на будівлях і спорудах.

Розробники зробили ставку на новий механізм: двигун через коробки передач і відбору потужності пускає в хід аксіально-поршневий насос, який і піднімає платформу. Така конструкція потрібна для плавності операцій, підвищеної безпеки і комфорту для персоналу.

Підйомник має широку робочою зоною в зоні 360 градусів, в тому числі і над кабіною. У нього вбудований електромеханізм, щоб повертати платформу під нахилом до 45 градусів. Для безпеки передбачена ізоляція, а спеціальний прилад нагадує про наближення до лінії електропередач. Стрілою можна управляти як на платформі, так і на рамі шасі.

Виносні опори здатні поставити підйомник в горизонтальне положення на майданчиках з твердим покриттям і кутом ухилу плюс-мінус 3 градуси. Полімерні плити аутригерів не примерзають навіть в міцний мороз.

Очікується, що машина може з’явитися і в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: