Середа, 12 червня 2019 18:22

Ford Transit отримав нову електричну трансмісію

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нову версію акумуляторної електричної трансмісії для популярної моделі представила компанія Lightning Systems.

Глобальний розробник трансмісій з нульовою емісією для комерційних автомобілів, компанія Lightning Systems, оголосила про запуск своєї нової більш далекобійної і високошвидкісної моделі електричної системи Lightning другого покоління для легкої вантажівки Ford Transit.

Lightning Electric Ford Transit – це акумуляторна електрична трансмісія більшою мірою орієнтована на Ford Transit 350HD, оскільки це легка вантажівка, що широко використовується комерційними і державними автопарками. Завдяки новій термокерованій батареї NMC chemistry, повністю електричний силовий агрегат нового другого покоління, на відміну від першого, має на 20% більший діапазон ходу з варіантами конфігурації батареї для дальності ходу на 100 або 200 км. Нові електричні батареї розташовуються відразу під підлогою вантажівки, що сприяє запобіганню удару на дорожньому просвіті, а також дозволяє здійснювати більш легке і швидке обслуговування.

Новий силовий агрегат Lightning Electric Ford Transit пропонує пікову потужність 160 кВт (215 к.с.), крутний момент 994 Нм і максимальну обмежену програмним забезпеченням швидкість 105 км/год. Повністю електрична система стала доступна для моделей Ford Transit – Passenger van, Cargo van, Cutaway і шасі.

Ford Transit оснащений сучасною літій-іонною акумуляторною системою з рідинним охолодженням Lightning Electric, забезпечує повну зарядку за 1 годину для діапазону 100 км та 1,5 години для діапазону 200 км за допомогою зарядки Lightning DC з використанням стандартного роз’єму CCS-Combo. В залежності від варіанту батареї і циклу приводу, Lightning Electric Ford Transit має вантажопідйомність до 2 т.

Вперше представлений в 2018 році, електричний силовий агрегат Lightning Ford Transit реалізується в рамках програми Ford Motor Company eQVM (Advanced Fuel Qualified Vehicle Modifiers), так само доступний для більш потужних версій вантажівок з повною масою (GVWR) до 5 т. Lightning Electric може встановатись всього за кілька годин, а також в подальшому обслуговуватись в сертифікованих Ford QVM-сервісних і дилерських центрах по всьому світу.

Трансмісія Lightning Electric включає в себе гарантію на 5 років або 100000 км.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: