Понеділок, 10 червня 2019 13:28

JCB представив новий тип телескопічного навантажувача

 

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, англійський виробник будівельної техніки випустив абсолютно новий телехендлер Hydraload.

Компанія JCB представила новий вид телескопічних навантажувачів Hydraload. Машини являють собою еволюційне продовження телехендлерів Loadall, відрізняючись від них наявністю повноповоротної платформи. Таке рішення дозволяє підвищити універсальність навантажувачів на майданчику.

Першою моделлю в лінійці нових телехендлерів буде Hydraload 555-210R максимальною вантажопідйомністю 5,5 т і висотою підйому до 20,5 м. В якості силового агрегату на навантажувачі застосовується JCB Ecomax, а щоб звести до мінімуму час приведення машини в робочий стан, аутригери мають автоматичне розгортання, встановлення і вирівнювання одним дотиком. Телематична система JCB LiveLink входить в стандартну комплектацію і включатиме функції, що дозволяють операторам повною мірою використовувати продуктивність цієї універсальної машини.

Низькорозташовані робочі вузли і сервісні точки забезпечують відмінний доступ при технічному обслуговуванні, а високий ступінь інтеграції агрегатної бази з навантажувачами Loadall забезпечить можливість обслуговування нових машин в сервісних центрах.

Обертові телескопічні навантажувачі, на думку компанії, стануть відмінною заміною невеликих мобільних кранів, пропонуючи швидке налаштування і можливість виконання операцій з підйому вантажів.

Спочатку JCB Hydraload буде представлений на європейському ринку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: