Понеділок, 10 червня 2019 10:03

В Києві представили турецькі екскаватори-навантажувачі MST

На тлі великої кількості брендів і моделей навантажувачів з Китаю, все ж не слід забувати і про інші країни. Наприклад, - про турецькі навантажувачі, презентація яких відбулася на виставці сільгосптехніки Агро-2019 в Києві.

Бренд MST (Sanko Makina Туреччина) знаний в Україні в першу чергу по телескопічним навантажувачам. Однак в нашу країну почали привозити і іншу техніку виробника, презентація якої перед широкою публікою відбулася на виставці Агро-2019.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці турецький екскаватор-навантажувач MST M542Plus представив дилер в Україні, компанія MRB. Машина вже відома за кордоном, але є не таким частим гостем в Україні, а на виставці масштабу Агро-2019 демонструється вперше.

Модель MST M542Plus відрізняється рядом особливостей від стандартної машини M542.

Екскаватор-навантажувач комплектується силовою установкою англійського виробництва Perkins потужністю 101 к.с. (Tier 2); гідророзподільники - американського виробництва Husco; КПП, мости й редуктори італійського Carraro; гідронасос, джойстики, система клімат-контролю - італійського виробництва Casappa.

Машина отримала підвищену потужність за рахунок установки гідротрансформатора з співвідношенням 2,64/1; підвищену прохідність за рахунок удосконалення заднього моста (LSD). Підвищена продуктивність оператора досягається за рахунок ергономічної і зручної кабіни.

Максимальна глибина копання MST M542Plus досягає 5500 мм, навантажувальний ковш має об’єм 1.2 куб.м. Здвоєний гідравлічний насос з гвинтовою передачею видає 154 л/хв.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: