П'ятниця, 07 червня 2019 15:41

Nissan оновив пікап Navara

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка відповідає найбільш жорстким екологічним нормам, що діють у Європі.

Компанія Nissan показала свій оновлений пікап Navara 2020 модельного року, який буде продаватися на ринках Європи. Дизельний 2,3-літровий мотор отримав новий турбонагнітач. Потужність базової модифікації збільшилася з 158 до 161 кінських сил, а максимальний обертовий момент виріс з 403 до 425 Нм. Віддача найбільш потужної версії на 190 сил не змінилася. Обидва дизельні варіанти відповідають новим стандартам щодо викидів шкідливих речовин Євро-6d, які будуть застосовуватися до всіх нових автомобілів, зареєстрованим в Європі після 1 вересня 2019 року.

Пікап обладнаний задніми дисковими гальмами, завдяки яким збільшилося гальмівне зусилля на 40%. Машина має п’ятиважельну підвіску, завдяки якій кліренс у задній частині збільшився на 25 мм. Крім цього, на 46 кг збільшилася вантажопідйомність.

В обладнання Nissan Navara увійшли нові 17- і 18-дюймові колеса, а також інформаційно-розважальна система NissanConnect з 8-дюймовим екраном і доступом до сервісів віддаленого контролю за автомобілем. Зовнішність пікапа змінилася за рахунок світлодіодних фар з темною підкладкою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: