П'ятниця, 07 червня 2019 12:34

Що показав завод «Техкомплект» на виставці Агро-2019

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, цими днями в українській столиці проходить виставка «Агро-2019». Завод спецтехніки «Техкомплект» представив у Києві свої найцікавіші розробки.

На виставці «Агро-2019», що триває у столиці цими днями, завод спецтехніки «Техкомплект» представив одразу три свої розробки – самоскид на базі шасі ГАЗ, паливозаправник на базі МАЗ та, спільно з компанією AGSOLCO Ukraine, паливозаправник на базі вантажівки JAC N82.

Самоскид має базове шасі ГАЗ-3309 та колісну формулу 4х2. Машина має можливість розвантаження на три боки. Об’єм кузова становить шість куб. м, який можна збільшити до 10 куб. м, наростивши висоту бортів. Під капотом у самоскида розташований 149-сильний дизельний двигун ЯМЗ 534 (Е-5).

Один з нових паливозаправників побудований на базі шасі МАЗ 4371 та призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3. Об’єм цистерни становить 5,5 куб. м. Вона виконана в формі прямокутника зі скругленими кутами. У разі потреби, цистерна може мати дві секції.

Остання новинка – паливозаправник на базі JAC N82. Більше детально SpecMachinery.com.ua вже писала про цей автомобіль. Зазначимо лише, що це перший в Україні бензовоз, створений саме на цьому шасі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: