П'ятниця, 07 червня 2019 09:57

З Ford Transit зробили промтоварний фургон

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, замовила нову машину сільськогосподарська компанія з Київщини.

Компанія Polycar продовжує розширювати асортимент промтоварних фургонів на базі різноманітних марок шасі. Цього разу донором для новинки став Ford Transit. Машину виготовили на замовлення великої сільськогосподарської компанії з Київщини. Планується, що автомобіль перевозитиме корми для тварин, саджанці рослин, насіння та сільськогосподарську сировину.

Фургон, встановлений на монтажну раму Ford Transit, має габарити 4190х2100х2030 мм. Надійність та довговічність конструкції мають забезпечити стальний каркас, зварна монолітна конструкція платформи, композитні алюмінієві панелі на стінах, бакелітова фанера на підлозі тощо. У якості обшивки стелі використані пластикові панелі, що дозволило полегшити всю конструкцію та запобігти появі корозії. Також така стеля дозволяє відмовитись від використання освітлення у світлий час доби.

Машина має два входи: у задній та бічній частинах кузова. Задля захисту внутрішніх частин фургона від механічних пошкоджень під час завантаження кузова, стіни обшили фанерою на висоту 1250 мм. Новинка має гумові відбійники на дверному порталі у задній частині кузова.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: