Четвер, 06 червня 2019 13:38

КрАЗ виготовить комбіновані дорожні машини для «Укравтодору»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, у Кременчуці вже виготовили перший сигнальний зразок автомобіля.

«АвтоКрАЗ» виготовить партію комбінованих дорожніх машин (КДМ) на базі самоскида КрАЗ-65055-05. Машини, виготовлені на замовлення ДАК «Автомобільні дороги України», матимуть солерозкидальне обладнання точного дозування та поворотний відвал. Машини призначатимуться для цілорічного утримання магістральних та міських автодоріг із асфальто- та цементобетонним покриттям.

Наразі виготовлений перший сигнальний екземпляр автомобіля та здійснено шеф-ремонт обладнання. Під капотом в спецавтомобіля розташований 380-сильний двигун. Машина має колісну формулу 6х4, гальмівну систему з ABS та кермовий механізм інтегрального типу. У вантажівки суцільнометалева тримісна кабіна. Об’єм самоскидного кузова становить 12 куб. м. Для повноцінного освітлення дороги під час виконання відвалу на машині встановлені додаткові фари.

Об’єм бункера для солі, що має захист від сольової корозії, становить 9 куб. м. Окрім солі, розкидач може працювати із піском, гравієм та його сумішами. Обладнання машини має спеціальну функцію, яка дозволяє збільшити щільність посипки до максимальних показників під час посипання шляхопроводів та мості.

Усього планується зібрати 67 спеціальних автомобілів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: