Понеділок, 03 червня 2019 09:58

Isuzu представила пересувний пивбар

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий автомобіль стане в нагоді пивоварам, які не лише здійснюють регулярні поставки своєї продукції, але й час від часу мають просувати її на різних заходах.

Isuzu Commercial Truck of America разом з Supreme і Delivery Concepts Inc. розробили крафт-пивовоз, який може не тільки здійснювати поставки, а й використовуватися на живих заходах для просування продукту. Нова вантажівка Isuzu використовуватиметься в пивоварній компанії Bottle Logic, яка так само брала участь в реалізації проекту.

Машина має низьку кабіну. Покращена видимість дозволяє водіям бачити землю в межах двох метрів від передньої частини вантажівки, а кут відкриття дверей в 85 градусів забезпечує зручне завантаження та розвантаження.

Пивовоз Isuzu NRR оснащений 5,2-літровим дизельним двигуном Isuzu з турбонаддувом потужністю 215 к.с. і 613 Нм крутного моменту. У якості надбудови вантажівка-пивовоз Isuzu отримала рефрижераторний кузов Supreme Kold King довжиною 4900 мм, який охолоджується холодильною установкою Thermo King 680R з електричним режимом очікування. Електричний режим очікування дає можливість завантажувати вантажівку ввечері для подальшої доставки наступного ранку, зберігаючи при цьому продукт охолодженим.

В задній частині фургона встановлений гідроборт Maxon TE25L вантажопідйомністю 1150 кг, оснащений бічними сходами, що полегшує навантаження і розвантаження під час доставки. Щоб закріпити кеги з пивом під час транспортування, відкидний борт був встановлений на внутрішній частині кузова на спеціальній висоті. Для зберігання стільців і інших речей для заходів з кожного боку борту вантажівки встановлений інструментальний ящик розміром 610 x 610 мм.

З боку водія вантажівки є пивна станція з 8 кранами. Відкидна кришка зони розливу пива підіймається вгору та може використовуватися для розміщення меню. Крани підсвічують світлодіодні ліхтарі. Крім усього, зона з кранами має розсувну 4,5-метрову висувну тентовану конструкцію, що забезпечує тінь і захист від дощу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: