Четвер, 30 травня 2019 18:03

Hyundai представив систему керування комерційним електромобілем

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Hyundai Motor Group представив систему управління легким комерційним електромобілем, оптимізуючи його ходові характеристики відповідно до повної маси.

Основу системи складають датчики, які відстежують повну масу легкого комерційного електромобіля під час руху, що дозволяє миттєво змінювати крутний момент, скорочуючи експлуатаційні витрати. При цьому система досить точно допомагає оцінювати пробіг, що залишився – передає SpecMachinery.com.ua.

До того ж визначення повної маси автомобіля відбувається на базі датчиків прискорення, а не датчиків маси, що дозволяє використовувати її на автомобілях, не оснащених дорогою пневматичною підвіскою.

Застосування даної системи веде до зниження можливої ​​пробуксовки і тертя, коли автомобіль везе менший вантаж, що підвищує його загальну економічну ефективність.

Нова система також дозволяє змінювати крутний момент на підставі характеристик місцевості, змінюючи його при русі в гору в залежності від повної маси, що також дозволяє скорочувати експлуатаційні витрати.

Hyundai Motor Group припускає, що ця система буде використовуватися в майбутніх легких комерційних електромобілях.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: