Вівторок, 28 травня 2019 14:16

Ринок навантажувачів завойовують електричні машини

Як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, ринок спецтехніки все більш починає схилятися до машин на електроприводі - безшумним, потужним і екологічно чистим. Серед них - повнопривідний фронтальний навантажувач Kramer 5055e.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в компанії «Техновектор», яка є ексклюзивним імпортером і дистриб'ютором в нашій країні техніки Kramer, Kramer 5055e - є єдиним в світі навантажувачем, який забезпечений повним приводом і працює виключно на електриці.

Викиди CO2, шум і частки сажі від дизельних двигунів залишилися в минулому - Kramer 5055e - це перший повністю електричний колісний навантажувач з повним приводом.

Новий економічний і беземісійній електропривід дозволяє працювати в будівлях і зонах, чутливих до шуму. Модель 5055e відрізняється компактним дизайном і видатною маневреністю, завдяки повному рульового управління. У систему приводу вбудований електродвигун, який забезпечує відмінну продуктивність і силу тяги.

Другий електродвигун управляє робочої гідравлікою. Оптимальна продуктивність забезпечується двигуном в залежності від вимог до колісного навантажувача та області його застосування. Kramer приділяє особливу увагу задоволенню різних потреб клієнтів і може запропонувати повністю електричний колісний навантажувач з тими ж робочими характеристиками, що і автомобіль з дизельним двигуном.

Зазвичай, «слабкою ланкою» сучасної техніки на електричній тязі. Так ось, в залежності від використання, акумулятори навантажувача Kramer 5055e можуть тримати заряд до 5 годин. А для зарядки зазвичай потрібно від шести до семи годин.

Дивіться відео-ролик про повнопривідної електричний навантажувач Kramer 5055e:

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: