Середа, 22 травня 2019 09:43

МАЗ представив новинки для ВПК

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спеціальні машини дебютували на виставці в Мінську.

На міжнародній виставці MILEX-2019 білоруський автовиробник МАЗ представив свої новинки для військово-промислового комплексу, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі заводу. Зокрема в Мінську презентували новий автокран для роботи із небезпечними вантажами та універсальний екскаватор, побудований на базі вантажівки МАЗ.

Автокран створений на основі шасі МАЗ-631705-364-600Р4. Виготовленням спецмашини займався підрозділ МАЗу – завод «Могилевтрансмаш». Максимальна довжина жорсткої телескопічної стріли крану становить 21.7 м. При роботі зі звичайними вантажами кран може підіймати до 25 т, з розрядними (небезпечними) – до 20 т. Безпечну роботу з розрядними вантажами забезпечують подвійні гальма механізму підйому вантажу, механізму зміни вильоту стріли та механізму телескопування стріли.

Завдяки колісній формулі 6х6 вантажівка може пересуватись як звичайними автодорогами, так і повним бездоріжжям. Основні несучі елементи конструкції автокрану виготовлені зі дрібнозернистої конструкційної сталі з підвищеними показниками міцності, жорсткості та зварності.

Універсальний екскаватор побудований на базі МАЗ-631705 силами спеціалістів машинобудівного підприємства «Святовіт». Спецмашина має ківш номінальною ємністю 0,8 куб. м. Максимальна глибина копання екскаватора становить 3,8 м, а максимальна висота копання – 8,5 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: