Вівторок, 21 травня 2019 18:25

В Україні можуть з'явитися повністю білоруські автогрейдери

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, білоруський «Амкодор» розпочав серійне виробництво свого першого власного автогрейдера - «Амкодор 165». І, з огляду на популярність у нас білоруської техніки - довго чекати появи техніки на наших дорогах аж ніяк не доводиться.

Відзначимо, білоруська техніка (а саме, вантажівки МАЗ, кар'єрні самоскиди БелАЗ, трактори МТЗ) - історично одна з найпопулярніших, а часом і найпопулярніша, на нашому ринку. І тепер у білорусів є можливість спробувати захопити ще один сегмент.

«Амкодор» вже давно замислювався про виробництво власного автогрейдера. У 2013 році була представлена ​​модель RD 165С/H, ліцензію на яку купили у польській компанії Mista. А тепер - «Амкодор» запропонував автогрейдер, в конструкції якого застосовані переважно білоруські комплектуючі (в тому числі власного виробництва), завдяки чому ціна на цю машину вийшла ще більш конкурентоспроможною.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова дорожня машина під ім'ям «Амкодор 165» успішно завершила цикл випробувань, і вже надійшла в серійне виробництво.

«Амкодор 165» - це машина з комфортабельною, ергономічною кабіною з кондиціонером. Колісна формула 1x2x3 і шарнірно-зчленована рама дозволяє проводити планування грунту з великою точністю. А дизельний 180-сильний двигун Д-260.9S2 і гідромеханічна трансмісія з перемиканням під навантаженням забезпечує машині високу енергоозброєність і продуктивність.

У базовій комплектації автогрейдер оснащується відвалом грейдерним, все інше додаткове обладнання - по додатковому замовленню.

Відзначимо, «Амкодор» має представництва і в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: