П'ятниця, 17 травня 2019 09:58

На базі Iveco Daily створили аварійно-ремонтну машину

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка, окрім кабіни для перевезення аварійно-ремонтної бригади, має фургон з технологічним відсіком.

Лінійка спецавтомобілів, створених під брендом POLYCAR, поповнилась аварійно-ремонтною машиною, побудованою на базі Iveco Daily 70c15D double cub, повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі компанії «Полікар». Оскільки в базовому автомобілі вже є дубль кабіна для перевезення ремонтної бригади, основні роботи припали на виготовлення технологічного відсіку.

На Iveco Daily 70c15D double cub встановили фургон розміром 3700х2200х2300 мм, в якому розташували технологічну нішу та пенал для транспортування робочого реманенту. В самій ніші розмістили бензиновий генератор, отримати доступ до якого можна зовні автомобіля.

У технологічному відсіку розмістили усе необхідне для роботи аварійно-ремонтної бригади. В арсеналі спеціалістів два верстати із висувними ящиками для інструментів, поличка, стенд з лопатами та ломом, а також шафа для одягу з підігрівом. Вхід до фургону здійснюється у задній частині кузова. Для зручності входу в машину вона обладнана висувною драбиною та двостулковими дверима.

Також спеціальний автомобіль обладнаний бічним захистом, додатковим освітленням на даху та сигнально-гучномовним пристроєм. Аварійно-ремонтна машина також оснащена різним інвентарем, дорожніми знаками та інструментами для проведення ремонтних робіт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: