Вівторок, 07 травня 2019 15:30

Партія нових автопаливозаправників вирушила на Миколаївщину

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, завод спецтехніки «Техкомплект» відвантажив нові автопаливозаправники сільгосппідприємству на Миколаївщині: до клієнта попрямували три автомобілі на базі ГАЗ-3309.

Сільськогосподарська виробнича фірма «Агросоюз» з Миколаївської області стала власником трьох нових автопаливозаправників, виготовлених на Заводі спецтехніки «Техкомплект», повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі виробника.

Спеціальні автомобілі побудовані на базі вантажного шасі ГАЗ-3309. Машини обладнані двохсекційними автоцистернами об’ємом п’ять кубометрів та призначені для перевезення світлих нафтопродуктів. Кожен автомобіль має вбудовану систему обліку пального.

Автозаправник обладнаний насосом ВС-80, що здатний перекачувати 35 куб. м пального на годину.

Відзначимо, автомобілі на базі шасі ГАЗ все ще користуються попитом в Україні. Причина – їх ціна. Але вже котрий місяць простежується тенденція зміни смаків серед вітчизняних споживачів.

Як розповіли кореспондентам SpecMachinery.com.ua в компанії «Техкомплект», на заводі відзначають стійку тенденцію переходу попиту на іномарки в якості базових вантажних і легкових шасі.

«Використання західноєвропейських автомобілів виробництва Італії, Німеччини, Франції цілком зрозуміло, тому що власникам бригадних автомобілів, аварійних майстерень, автокранів, паливозаправників, автобетонозмішувачів важливо, щоб навісне обладнання було встановлене на надійному, добротному і безвідмовному шасі» - зазначають в компанії.

Нагадаємо, Завод «Техкомплект» спеціалізується на складанні і переобладнанні спецтехніки. Крім того, на підприємстві існує власне виробництво вахтових автобусів і аварійно-ремонтних автомобілів. Техніка може бути зібрана на базі шасі IVECO, МАЗ, ГАЗ, КрАЗ і т.д. - в залежності від побажань замовника і технічних можливостей шасі.

Детальну інформацію про Завод спецтехніки «Техкомплект» ви можете прочитати на офіційному сайті компанії thk.kiev.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: