Середа, 01 травня 2019 14:04

Kobelco готує до виходу на ринок електричний міні-екскаватор

Компанія Kobelco презентувала прототип електричного міні-екскаватора 17SR. Будь-який бажаючий міг побачити машину на виставці Bauma 2019, яка проходила в Мюнхені з 8 по 14 квітня.

Ця модель стала результатом багаторічної співпраці компаній Deutz і Kobelco Construction Machinery Europe в області досліджень і впровадження інновацій - передає SpecMachinery.com.ua.

Маса нового електричного міні-екскаватора дорівнює 1,7 тонни. Машина обладнана електродвигуном, виробленим компанією Deutz. Він дозволяє виконувати роботу з максимально низьким рівнем шуму і забезпечує нульовий викид шкідливих речовин.

До початку комерційної реалізації Kobelco 17SR, фахівці повинні ще доопрацювати і протестувати ряд вузлів і агрегатів машини, включаючи акумулятор з тривалим терміном експлуатації.

«Як інноваційний і далекоглядний виробник, ми завжди шукаємо нові способи зробити нашу будівельну техніку максимально потужною і ефективною, скорочуючи при цьому наш вуглецевий слід. Kobelco 17SR стане нашим першим повністю електричним міні-екскаватором, який, як ми вважаємо, в найближчому майбутньому стане популярним вибором для роботи в містах і на невеликих будівельних майданчиках», - розповів керуючий директор компанії Kobelco Construction Machinery Europe Макото Като.

На ринок машину планують вивести в 2021 р.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: