П'ятниця, 12 квітня 2019 10:02

Bobcat представив нові моделі і інноваційні технології

На виставці Bauma-2019 в Мюнхені, Bobcat показав 30 моделей спецтехніки, включаючи ряд новинок.

Серед представлених компанією новинок можна виділити міні-екскаватор Bobcat E10e, який є першим електричним міні-екскаватором з нульовим поворотом хвоста і масою трохи більше тонни. Міні-екскаватор E10e був продемонстрований відвідувачам в робочому режимі разом з новою системою дистанційного керування Bobcat.

Робоче живлення міні-екскаватора забезпечує акумулятор з можливістю швидкої підзарядки від зовнішнього пристрою. З нульовим виносом хвоста, повною відсутністю вихлопних газів, шириною 71 і мінімальним рівнем шуму, роблять новий міні-екскаватор Bobcat E10e дуже мобільним в обмеженому просторі і не замінним для роботи в приміщеннях.

Другою прем'єрою компанії стала лінійка нових екскаваторів серії R, масою від 2 до 4 тонн. Серія R складається з моделей E26, E27z, E27, E34 і E35z, і характеризує себе найкращим у своєму класі поєднанням високого зусилля копання, стійкості і керованості, а також зручністю транспортування за рахунок їх малої ваги.

Крім новинок землерийної техніки, Бобкат представив нові телескопічні навантажувачі TL43.80HF і TL30.70. Важкий телескопічний навантажувач TL43.80HF призначений для експлуатації у важких умовах, і був показаний в унікальній модифікації Waste Expert. TL43.80HF вантажопідйомністю 4,3 тонни і максимальним підняттям вантажу на висоту 8 метрів, оснащений посиленими мостами, додатковим противагою, Z-кінематикою, сталевим баком, захистом ліхтарів, суцільнолитими шинами. Це дозволило отримати екскаватору відмінний робочий діапазон, високе зусилля і швидкість повороту стріли, а також можливість експлуатації на звалищах. Якщо розглядати дебютну модель телескопічного навантажувача Bobcat TL30.70, то він має максимальну вантажопідйомність 3 тонни, максимальне підняття до 7 метрів і порівняно малу ширину 2,1 метра.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: