Середа, 27 лютого 2019 13:21

Hitachi готує нове покоління міні-екскаваторів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Hitachi поповнила сегмент міні-екскаваторів машиною нового, 6-го покоління, ZX26U-6. Новинку збираються представити в Мюнхені на виставці Bauma в квітні 2019 року.

Модель обладнана новим дизельним двигуном, що відповідає європейським вимогам до рівня викидів Stage V. Максимальна глибина копання становить 2,59 м. Завдяки ефективній гідравлічній системі машина може досягти високої продуктивності з мінімальною витратою палива.

Як повідомляє виробник, машина ідеально підходить для роботи в обмеженому просторі. Зокрема, її можна використовувати для прокладки кабелів, фундаментних робіт, благоустрою та в інших будівельних проектах.

«Новинка ZX26U-6 стане в нагоді практично на будь-якому об'єкті. Завдяки його універсальності, можна досягти максимально ефективного результату. Як і попередні моделі серії, міні-екскаватор має низький рівень шуму. Також, варто відзначити комфортний джойстик керування AFL, який забезпечує плавну роботу і чудовий контроль при маневруванні» - розповів SpecMachinery.com.ua, представник компанії Hitachi Construction Machinery.

Більше інформації про міні-екскаваторі Hitachi ZX26U-6 ми розповімо в наших наступних матеріалах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: