Субота, 23 лютого 2019 13:08

В Україні з'являться «міні-максі» навантажувачі нового класу

Як ми вже розповідали, фінський виробник Avant розробив нову серію міні-навантажувачів, презентація якої відбудеться в квітні 2019 року на виставці Bauma в Мюнхені. І потім - вони попрямують до України.

Нова серія міні-навантажувачів стане «ТОПовую» у виробника. У лінійці дві моделі - 860i і 850. За словами виробника, вони будуть відрізняться винятковою потужністю та універсальністю. Обидві машини мають вантажопідйомність в 1,900 кг і висоту підйому 3,5 м.

Avant 860i обладнаний дизельним двигуном з турбонаддувом і загальною паливною рампою Kohler KDI 1903 TCR, потужністю 57 к.с. У моделі 850 встановлено дизельний двигун Kubota V2403, потужністю 49 к.с - передає SpecMachinery.com.ua.

Також, варто відзначити що 800 серія навіть в базовій комплектації обладнана гідростатичною трансмісією Optidrive з гідравлічним приводом на кожному колесі.

Телескопічна стріла входить вже в стандартну комплектацію. Стріла висувається і втягується на 825 мм з максимальною висотою підйому в 3,5 м. Це дозволяє вантажити автомобілі з високими бортами. Крім того, гідравлічна система автоматично утримує вантаж на одному рівні при підйомі і опусканні стріли.

Виробник зазначає, що нова серія представлена ​​з широким вибором навісного обладнання що дозволить використовувати машини як в ландшафтному дизайні, будівництві, обслуговуванні нерухомості або сільському господарстві, так і для різних вантажно-розвантажувальних робіт.

«На виставці Bauma в квітні Avant представить нову 800 серію навантажувачів. Це зовсім нові машини. Вони потужні і ультрасучасні. У наших планах їх привезти в Україну. Будемо сподіватися, ми зможемо представити новинки на «КомунТех» в листопаді 2019-го» - розповів журналістам SpecMachinery.com.ua Михайло Гришин - директор компанії «Техновектор», офіційного дилера Avant в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: