Четвер, 07 лютого 2019 14:01

Що являють собою міні-навантажувачі AVANT 200

Міні-навантажувачі AVANT фінського виробництва - це багатоцільові компактні машини для різних сфер застосування. Асортимент з майже 200 найменувань швидкозмінного навісного обладнання робить AVANT найфункціональнішими машинами на ринку.

Історія багатофункціональних навантажувачів AVANT почалась в далекому 1991 році. А в 2004 році на виставці BAUMA була представлена ​​200-а серія цих машин. Це були абсолютно нові і унікальні навантажувачі, з точки зору запропонованої концепції і дизайну.

Відправною точкою при розробці міні-навантажувачів AVANT 200-й серії була необхідність в компактній багатоцільовий машині для обслуговування житлових будинків, будинків відпочинку, невеликих ферм.

Міні-навантажувачі AVANT 200-й серії мали феноменальний успіх і, за минулий час ця техніка виконала безліч різноманітних видів робіт, які не змогли б виконати машини інших виробників.

У 2015 році компанія АVANT TECNO OY презентувала друге покоління 200-ї серії. Міні-навантажувачі були повністю перероблені і отримали багато функцій, які неможливо знайти, навіть, на міні-навантажувачах більшого розміру.

Новий міні-навантажувач AVANT 200-й серії, в першу чергу, пропонує велику потужність, зручність у використанні та більше видів навісного обладнання. Зручність в експлуатації і безпеку також були покращені.

Оскільки основними покупцями цієї техніки на багатьох ринках є приватні особи, зручність у використанні була пріоритетом при розробці нової 200-ї серії. Працювати на міні-навантажувачі дуже легко, і людям, які не володіють професійними навичками, під силу виконати будь-яку роботу.

Одна з найбільш важливих технічних особливостей нової 200-ї серії знаходиться в шасі. Цей міні-навантажувач - ширше і довше попередника, що покращує стійкість машини. Для оператора це означає - поліпшена ергономіка і більше місце для ніг, також, завод-виготовлювач збільшив обсяг бензобака і ємність акумулятора.

Нова 200-я серія обладнана такою ж настановною плитою для підключення навісного обладнання, як більші міні-навантажувачі AVANT. Гідравлічні рукава навісного обладнання з'єднуються з мультіконектором, що гарантує точне приєднання рухом однієї руки в будь-яких умовах.

Ще одним нововведенням є багатофункціональний монітор, який відображає кількість мотогодин, рівень палива, індикацію двигуна і дорожнього освітлення.

Нова 200-я серія включає в себе 3 моделі.

AVANT 220 обладнаний потужним бензиновим двигуном Kohler 20 к.с., це справжня багатофункціональна машина для домашнього господарства.

Якщо ж, потрібно більше потужності, правильний вибір - AVANT 225 з абсолютно новим бензиновим двигуном Kohler EFI, а гідравлічний потік додаткової гідравліки становить 42 л/хв, що дозволяє використовувати міні-навантажувач з великою кількістю навісного обладнання. Ця машина призначена спеціально для обслуговування будівель і прилеглих територій, наприклад: косіння газону, підмітання, на прибиранні листя, снігу, тощо.

AVANT 225LPG – обладнаний газовим двигуном на пропан-бутану і може використовуватися усередині приміщень, а також для демонтажу, в місцях, де мала вага має особливе значення.

За допомогою багатофункціональних міні-навантажувачів AVANT 200-й серії будь-який користувач зможе облаштувати на своїй ділянці клумби, нові газони та водойми. Це ідеальний інструмент для стрижки газонів, збору опалого листя та підмітання, і інших робіт з благоустрою.

При створенні дворової території, ця багатофункціональна машина швидко і легко впорається з земляними і планувальними роботами. AVANT - ефективна машина для прибирання снігу і розкидання солі або піску взимку.

По всьому світу багато ландшафтно-озеленювальні фірми, готелі, автосалони, підприємства, комунальні та інші організації високо оцінили його компактні розміри, просте управління, багатофункціональність і низькі витрати на утримання.

 

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: