Вівторок, 22 січня 2019 10:22

JCB удосконалив серію телескопічних навантажувачів

За інформацією SpecMachinery.com.ua, не так давно компанія JCB представила вдосконалену серію телескопічних навантажувачів Loadall.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, основні зміни в характеристиках машин - це підвищена вантажопідйомність і сучасні кабіни нового покоління Command Plus.

Нова серія Loadall III включає чотири моделі зі збільшеною вантажопідйомністю до 200 кг. Висота підйому JCB Loadall 538-60 становить 6 м, JCB Loadall 532-70 і 542-70 - 7 м, JCB Loadall 536-95 - 9,5 м.

Як і в попередньому поколінні навантажувачів, вдосконалені моделі обладнані двигунами JCB EcoMAX з об'ємом в 4.4L і 4.8L, які забезпечують потужність в 75 к.с., 109 к.с., 125 к.с. і 145 к.с., відповідно.

Інші нові функції включають в себе: додаткове гідравлічне регулювання вирівнювання шасі на передній осі і скидання тиску в кабіні і зовні для перемикання навісного обладнання.

Для комфортної роботи оператора, кабіна має додаткову звукоізоляцію, крім того, вона набагато просторіше. Імовірно, даний ефект був досягнутий завдяки розміщенню панелі приладів нижче ніж в попередніх моделях.

За словами виробника, нові навантажувачі Series III Loadall є кульмінацією оновлень продуктів від JCB за останні шість років - передає SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: