Неділя, 24 лютого 2019 17:28

Черкаський завод оснастив маніпуляторами безкапотні КрАЗи

Як стало відомо ProfiDOM.com.ua, черкаський «Завод спеціального обладнання» реалізував цікавий проект, оснастивши краном-маніпулятором Palfinger новий безкапотний КрАЗ-6511В4.

В рамках проекту вдалося поєднати продукцію австрійського Palfinger і новітню розробку - бортовий КрАЗ-6511В4 6х4 нового перспективного покоління безкапотних автомобілів вітчизняного виробника.

А конструкція вийшла така - передає SpecMachinery.com.ua.

Кран-маніпулятор Palfinger має максимальну вантажопідйомність 3100 кг; виліт стріли - 9,6 м (вантажопідйомність на кінці стріли становить 720 кг), момент підйому - 75 кНм, а кут повороту - 400º. Конструкція оснащена повнофункціональним пультом управління з обох сторін, гідравлічною системою захисту від перевантаження, кнопкою аварійного вимкнення.

Бортовий «безкапотник» КрАЗ оснащений 375-сильним двигуном Євро 5, в парі з яким - механічна КПП. Металева бортова платформа має габарити 7,5х2,6х0,65 м.

Два автомобіля не так давно вже вирушили до покупців - в Красноград Харківської області на підприємство теплових мереж і Київ, в ДП «Укрметртестстандарт». Ще один аналогічний автомобіль знаходиться у виробництві, і після виконання всіх передпродажних процедур буде відправлений замовнику з Вінниці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спецмашини, практично однакові по функціоналу і комплектності, відрізняються монтажем крана-маніпулятора, виконаного на вимогу замовників, на задньому звисі рами і за кабіною автомобіля.

Всього ж можливості заводу дозволяють встановлювати крани-маніпулятори вантажопідйомністю 3, 5, 7, 10, 15 і 20 тонн, а напрямки дуже різні - і виробництво автофургонів будь-якого призначення на шасі вітчизняних та зарубіжних автомобілів, в т.ч. за індивідуальними замовленнями, і виробництво кузовів - зерновозів, самоскидів, і лісовозів і т.п.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: