Четвер, 10 січня 2019 13:02

В Україні з'явилися нові вилочні навантажувачі Caterpillar

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua,, українська компанія «Зевс», яка є ексклюзивним дистриб'ютором компанії CAT Lift Trucks на території нашої країни, повідомила про нові надходження дизельних навантажувачів CAT

В Україні направляються нові навантажувачі вантажопідйомністю 1,5-3 тонни. За інформацією SpecMachinery.com.ua, вилочні навантажувачі Cat виготовляються за стандартами якості ISO 9001: 2000 та системі екологічного менеджменту ISO 14001: 2004.

За словами виробника - компанії CAT Lift Trucks - вони забезпечують підвищення продуктивності будь-яких операцій навантаження-розвантаження матеріалів. На виробництві впроваджено передові, для даного класу техніки, функції, - наприклад, такі як кнопкове управління, система контролю присутності оператора (PDS) і інформаційні дисплеї, високоміцна конструкція щогли і рами.

Навантажувачі CAT з двигунами внутрішнього згоряння розроблені спеціально для високоінтенсивної роботи, ідеально підходять, навіть, для найважчих умов. Дизельні навантажувачі CAT характеризуються високою надійністю, потужністю, продуктивністю, якістю, простотою в обслуговуванні, низькими експлуатаційними витратами, безпекою та комфортом оператора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: