Субота, 23 травня 2020 14:27

Безпілотні самоскиди Cat перевезли за 16 місяців більше мільярда тонн вантажів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, усього з часу впровадження подібна техніка перевезла більше двох мільярдів тонн.

Безпілотні транспортні засоби активно впроваджуються в гірській промисловості. За 16 місяців тільки вантажівки, які застосовують систему Cat MineStar Command перевезли понад 1 млрд nонн вантажів.

Концерн Caterpillar почав використання автономних кар'єрних самоскидів в 2013 році. За цей час вантажівки, що використовують систему Cat MineStar Command, перевезли понад 2 млрд тонн. Причому більше половини - за останні 16 місяців. Це підтверджує затребуваність безпілотних транспортних засобів і автономних вантажоперевезень в гірничодобувній галузі.

«Впровадження автономних вантажівок йде повним ходом без ознак уповільнення. Парк швидко зростає, а виробництво продовжує розвиватися. Гірничодобувні компанії отримують вигоду від підвищення продуктивності і зниження витрат», - зазначає Шон Макгінніс (Sean McGinnis), менеджер з продукції MineStar Solutions концерну Caterpillar.

У комерційній експлуатації перебувають понад 275 автономних транспортних засобів Caterpillar. Серед них безпілотні кар'єрні самоскиди Cat 789D, 793D, 793F і 797F. В кінці 2020 року до них приєднаться електрична вантажівка Cat 794.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: