Четвер, 14 листопада 2019 13:56

Новий український дизель-поїзд вийшов на випробування

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, почалися випробування нового дизель-поїзда ДПКр-3, створеного на Крюківському вагонобудівному заводі.

ДПКр-3 – це нова розробка КВБЗ, і друга модель вітчизняного дизель-поїзду, створена на заводі.

ДПКр-3 має три вагони. Причому два з них, що є головними, моторні, один – проміжний – безмоторний. Моторні вагони комплектуються силовими установками потужністю 588 кВт. Посилено екологічний стандарт відпрацьованих газів силової установки. Тобто зменшуються викиди шкідливих речовин, забруднення навколишнього середовища.

Всього в трьох вагонах 170 місць. У проміжному вагоні першого класу крісла розташовані за схемою 2х2. Ширина сидіння в найбільш широкій частині не менше 490-500 мм. Вони мають широкі зручні підлокітники, індивідуальні розетки з USB-роз’ємом.

У головних вагонах другого класу крісла розташовані за схемою 3х2. Ширина сидіння в найбільш широкій частині – не менше 450 мм. Між кріслами один підлокітник, індивідуальні розетки. У кожному з вагонів будуть по два багажні стелажі.

Для швидкої посадки та висадки пасажирів є 12 двостулкових автоматичних вхідних дверей – по чотири на кожен вагон. Є спеціальний висувний пандус для посадки-висадки пасажирів із особливими потребами у візках.

Всього у лінійці моторвагонного рухомого складу від Крюківського вагонобудівного заводу швидкісні міжрегіональні двосистемні поїзди ЕКр1, поїзди метрополітену, дизель-поїзди ДПКр-2 та ДПКр-3.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: