Середа, 25 вересня 2019 11:13

«БелАЗ» зібрав 4000-ий самоскид вантажопідйомністю 130 т

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, схід ювілейної машини з конвеєра пройшов у урочистій обстановці.

З заводського конвеєра ВАТ «БелАЗ» зійшов 4 000-ї кар’єрний самоскид БЕЛАЗ-7513. Місцем постійної прописки ювілейного белазівського 130-тонника, самоскида, який користується популярністю у гірників усього світу, буде Кіровська філія АТ «Апатит», повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

Схід 4 000-го самоскида БелАЗ-7513 пройшов в урочистій обстановці. На заході були присутні колектив цеху, де була зібрана ювілейна машина, керівники підприємства, а також представники компанії «Апатит» та дилера БелАЗ ТОВ «Автотехінмаш».

«Приємно констатувати, як зростає популярність машин даного класу вантажопідйомності, – сказав у своєму виступі генеральний директор ВАТ «БелАЗ» Петро Пархомчік. – Чергове підтвердження цього – перемога нашого підприємства в тендері на поставку кар'єрної техніки в АТ «Апатит», в тому числі 32 одиниць 130-тонних самоскидів. Самоскиди будуть відправлені замовнику протягом двох років. Разом з цими машинами будуть поставлені і самоскиди вантажопідйомністю 180 т. Ще одна важлива подія, що відбулася буквально напередодні Дня машинобудівника, яке мені особливо приємно озвучити, – це чергова наша перемога в тендері на поставку протягом 2019-2020 років 77 одиниць 180-тонних кар'єрних самоскидів в Індію.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: