Субота, 14 вересня 2019 21:58

90-тонний БелАЗ «одягнули» в танковий камуфляж з World of Tanks

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на фарбування самоскида пішло 160 балонів фарби, 11 рулонів малярської стрічки, близько 100 квадратних метрів захисної плівки, 30 погонних метрів паперу.

ВАТ «БелАЗ» і компанія Wargaming реалізували сміливу креативну ідею – «замаскували» 90-тонний самоскид за допомогою камуфляжу з популярної гри World of Tanks в стилі майбутнього свята «Wargaming Fest: День танкіста». Як повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автовиробника, напередодні на Білоруському автомобільному заводі унікальну машину представили громадськості.

«Ідея такого проекту виникла у нас завдяки співробітникам заводу, багато з яких – великі шанувальники« Танків». Для того щоб реалізувати задум і привітати гру з минулим днем народження і наступаючим святом «Wargaming Fest: День танкіста», ми звернулися до розробників World of Tanks. У компанії підтримали ініціативу і допомогли з її втіленням», - зазначив заступник генерального директора БелАЗ Станіслав Якубович.

«Ми любимо масштабні і креативні проекти, тому з радістю погодилися зробити танковий камуфляж для самоскида «БелАЗ». Дизайнери Wargaming розробили унікальний макет дизайну, а професійні художники з TAKTAK crew допомогли з втіленням цієї ідеї. У фарбуванні машини брали участь співробітники БелАЗ і за сумісництвом гравці World of Tanks. Дуже приємно, що серед наших гравців так багато творчих і ініціативних людей», – сказав регіональний паблишинг директор World of Tanks Юрій Курявий.

Машина, на яку було накладено танковий камуфляж – це кар’єрний самоскид БЕЛАЗ-75585 вантажопідйомністю 90 т. У висоту цей гігант досягає 5,3 метра, завширшки – 6,4 метра, а вага без вантажу становить 74 т, що приблизно дорівнює двом с половиною танкам Т-34-85, особливо популярним у гравців World of Tanks.

На фарбування самоскида пішло 160 балонів фарби, 11 рулонів малярської стрічки, близько 100 квадратних метрів захисної плівки, 30 погонних метрів паперу. Всього знадобилося приблизно 80 годин роботи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: