П'ятниця, 12 липня 2019 14:22

Caterpillar випустив 290-тонний самоскид з двигуном Tier 4 Final

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія представила кар'єрний самоскид 794 AC, оснащений дизельним двигуном Cat C175-16.

Вантажівка оснащена системою додаткової обробки вихлопних газів Tier 4 Final з системою селективного каталітичного відновлення (SCR), в якій для зниження викидів оксидів азоту використовується дизельна вихлопна рідина. За заявою виробника, рішення SCR було використано, оскільки воно забезпечує найбільш надійну відповідність викидам Tier 4 Final без шкоди для продуктивності двигуна.

Модульна конструкція SCR, що використовується на машинах Caterpillar, зводить до мінімуму нові конструктивні зміни перевіреного на практиці 794 AC. Розроблена для зручності обслуговування з легкодоступними компонентами, система подальшої обробки газів адаптована по інтервалах профілактичного технічного обслуговування з іншими компонентами вантажного автомобіля. За запевненням компанії Caterpillar, надійність даної системи підтверджена більш ніж 20 млн. годин робочих випробувань в польових умовах.

Проект 794 AC Tier 4 Final успішно пройшов польові випробування, причому всі пілотні вантажівки перевищили початкові вимоги. Машини інтегрувалися і безперебійно працювали в декількох шахтах. Вантажні автомобілі були піддані випробуванням в різних областях, включаючи температуру навколишнього середовища в гарячих і холодних умовах, підйоми в гору і тягу на рівних поверхнях.

На мідному руднику компанія Caterpillar провела локальне дослідження продуктивності 794 AC Tier 4 Final і не виявила втрати ефективності або продуктивності в порівнянні з еквівалентними вантажівками 794 AC Tier 2. Крім того, машини продемонстрували зниження витрат дизельного палива на 5,6% протягом циклу перевезення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: