Понеділок, 10 червня 2019 18:43

Новий український завод обладнання отримав вітчизняні мостові крани

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, київський завод ТОВ «Київський завод ПТО» виготовив три мостових крана для нового українського заводу з виготовлення обладнання для виробників ПЕТ тари.

Як розповіли в прес-службі, в Україні відкрився черговий завод, основним напрямком якого є виробництво обладнання для виробників різноманітної ПЕТ тари: безалкогольних напоїв, молочної продукції, побутової хімії та косметики, а також інших подібних товарів – передає SpecMachinery.com.ua.

І замовник звернувся до ТОВ «Київський завод ПТО» для можливості вирішення комплексу питань з проектування, виготовлення та монтажу вантажопідйомного обладнання.

Основним призначенням нових мостових кранів є забезпечення можливості проведення складання устаткування, транспортування заготовок, а також сервісно-технічне обслуговування верстатів.

Конструктори заводу передбачили установку в нових мостових кранах двошвидкісні механізми підйому-опускання і пересування талі, а також частотне регулювання швидкості пересування завдяки асинхронним трифазним електродвигунам з циліндричним ротором виробництва від нашого постійного партнера - компанії Schneider Electric (Франція).

Було виготовлено 3 мостових опорних крана - вантажопідйомністю 5,0 і 2,0 тонни. Основна комплектація нових кранів: талі моделей 5МТ312 і 2МТ310 виробництво РоdemCrane (Болгарія), кінцеві балки моделі GO1160-1500-V1 - того ж виробника, весь комплект електрообладнання - Schneider Electric (Франція), електрокабельна продукція - Carpel (Італія), пролітний міст (балка коробчатого типу) і струмознімач - ТОВ «КЗПТО».

Управління новими кранами мостовими здійснюється за допомогою 6-кнопкових підвісних пультів. Кожен кран приводиться до руху завдяки наявності тролейних струмопідвідів закритого типу, поставку та монтаж яких також реалізували фахівці КЗПТО.

В даний момент крани вже експлуатуються на робочих ділянках.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: