Четвер, 14 березня 2019 10:06

Українські очисні комбайни вийдуть на зарубіжні ринки

Як уже розповідав SpecMachinery.com.ua, днями відбулася презентація нового прохідницького комбайна RH160, розробленого інженерами вітчизняної компанії Corum. Однак це не всі новинки вітчизняної техніки для гірників.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, очисні комбайни CLS450, виробництво яких стартувало в 2017 р, після модернізації планують вивести на зарубіжні ринки. Про це повідомили в прес-службі виробника.

Комбайн CLS450 створений інженерами Corum Group в кооперації з шахтарями і з урахуванням їх побажань. В результаті було отримано комбайн з розташуванням основних вузлів над конвеєром і частотним перетворювачем в основній рамі. Модульна конструкція значно полегшує сервісне обслуговування, монтажні та демонтажні роботи.

Механізм подачі на базі вбудованого частотно-регульованого електричного приводу підвищує швидкість переміщення комбайна на 50% по відношенню до попередніх моделей, продуктивність комбайна - 8,0-14,8 т/хв.

CLS450 призначений для відпрацювання тонких пластів зі складними гірничо-геологічними характеристиками. CLS450 працює з широким діапазоном обладнання вітчизняного та зарубіжного виробництва, що дозволяє замовнику уникнути додаткових витрат на придбання нового обладнання механізованого комплексу (кріплень, конвеєрів).

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в 2019 р комбайн CLS450 був модернізований. У порівнянні з попередником, тепер він має оновлену гідросистему, посилену опорну систему захисту складових частин і більш сучасні елементи електрообладнання.

І тепер в планах компанії - вивести машини на зарубіжні ринки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: