Четвер, 14 лютого 2019 12:16

Hyundai випустить надпотужний гусеничний екскаватор HX900 L

За інформацією SpecMachinery.com.ua, концерн Hyundai Construction Equipment додав в свою лінійку серії HX новий екскаватор великої потужності HX900 L.

 

Як передає прес-служба компанії, машина розроблена з урахуванням вимог європейської будівельної і кар'єрної промисловості. Гігант HX900L з вагою в 90 тонн повинен замінити модель R800LC-9. Також варто згадати, що нова модель - друга за величиною машина Hyundai.

Гусеничний екскаватор HX900 L обладнаний двигуном Scania DC16 084A з водяним охолодженням, потужністю 641 к.с. Машина має експлуатаційну масу 88 800 кг і призначена для роботи з твердими і абразивними матеріалами в складних умовах. Максимальна глибина копання становить 7230 мм.

Виробник зазначає, що міцна конструкція моделі ідеально підходить для кар'єрів і робіт по знесенню, а також на великих будівельних майданчиках. Крім того, Hyundai Construction Equipment розробив для новинки широкий асортимент змінного навісного обладнання, який дозволяє максимізувати можливості машини - передає SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: